0
(0)

Η ενυδάτωση είναι η βάση για μία όμορφη και υγιή επιδερμίδα. Η La Roche-Posay, κάνει προσιτή σε όλους αυτήν την απλή κίνηση καθημερινής περιποίησης με την σειρά καθημερινής φροντίδας HYDREANE.

Η σειρά HYDREANE, συνδυάζει την καθημερινή ενυδάτωση και όλα τα οφέλη του Ιαματικού Νερού, καθώς στην καρδιά της βρίσκεται το μοναδικό Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay το οποίο είναι αναγνωρισμένο για τις μοναδικές του ιδιότητες. Το Ιαματικό Νερό καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, απομακρύνει τους ερεθισμούς, έχει απαλυντική δράση και καταπραΰνει την ευαίσθητη και ερεθισμένη επιδερμίδα.

Η σειρά HYDREANE είναι διαθέσιμη σε δύο υφές, εμπλουτισμένες με υδρολιπίδια σε διαφορετική συγκέντρωση, έτσι ώστε να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες όλων των τύπων ευαίσθητης επιδερμίδας. Αποτελείται απο την HYDREANE LEGERE, με ελαφριά, δροσερή, μη λιπαρή υφή η οποία είναι ιδανική για την ενυδάτωση της κανονικής-μικτής ευαίσθητης επιδερμίδας και την νέα HYDREANE EXTRA RICHE, με εξαιρετικά πλούσια υφή εμπλουτισμένη με βούτυρο karité και φυτικά έλαια, η οποία είναι ιδανική για την ενυδάτωση της ξηρής και πολύ ξηρής ευαίσθητης επιδερμίδας.

Προσωπικά δοκίμασα την HYDREANE EXTRA RICHE και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Καταρχήν μου άρεσε το άρωμα της το οποίο είναι πολύ ελαφρύ και ευχάριστο. Επίσης μου άρεσε η υφή της, η οποία είναι πράγματι πολύ πλούσια που όμως απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή και ενυδατωμένη. Μετά από λίγες μέρες χρήσης η επιδερμίδα μου δείχνει πιο ξεκούραστη, ενυδατωμένη και λαμπερή. Σίγουρα θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Please follow and like us: