3
(1)

Σήμερα θα σου μιλήσω για μία λοσιόν σώματος, η οποία είναι αγαπημένη τον τελευταίο καιρό! Πρόκειται για την Dove Nourish Secrets Restoring Ritual με λάδι καρύδας και γάλα αμυγδάλου!

Αρχικά να ξεκινήσω με το γεγονός ότι η μυρωδιά της καρύδας είναι αγαπημένη μου για αυτή την εποχή και είναι αυτή που επιλέγω κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες στα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιώ! Και είναι ένας από τους κυρίως λόγους που αρχικά επέλεξα την συγκεκριμένη λοσιόν!

Ο δεύτερος λόγος που την επέλεξα είναι ότι η Dove είναι μία εταιρεία που χρησιμοποιώ αμέτρητα χρόνια και λατρεύω!

Όταν την εντόπισα λοιπόν στο super market, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να την μυρίσω! Μου άρεσε η μυρωδιά της καθώς ήταν γλυκιά όσο πρέπει, όχι δηλαδή υπερρβολικά γλυκιά, κάτι που γίνεται ενοχλητικό! Και μου θύμισε καλοκαίρι! Έτσι λοιπόν δεν σκέφτηκα και πολύ για να την αγοράσω!

Ας πάμε τώρα και την δράση της! Το προϊόν υπόσχεται ότι ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος καθώς περιέχει λάδι καρύδας και γάλα αμυγδάλου. Και όντως έτσι είναι!

Αμέσως μόλις την άπλωσα στο σώμα μου την πρώτη φορά, ένιωσα την διαφορά με πριν, φαινόταν ενυδατωμένι και πιο απαλό. Η λοσιόν δεν έχει καθόλου βαριά υφή και απλώνεται εύκολα στο δέρμα, κάτι που λάτρεψα! Ιδίως για τώρα που έρχεται καλοκαίρι και όλες προτιμάμε πιο ελαφριά προϊόντα για την περιποίηση μας!

Τώρα μετά από κάποιες μέρες που την χρησιμοποιώ το δέρμα μου είναι εμφανώς πιο ενυδατωμένο και λαμπερό! Και η ελαφριά μυρωδιά της απλά μου φτιάχνει την διάθεση!

Οπότε δεν έχω παρά να σου προείνω να την δοκιμάσεις και εσύ, καθώς τα συνδυάζει όλα υπέροχη μυρωδιά, αποτελεσματικότητα και οικονομική τιμή! Και φυσικά αν το κάνεις περιμένω εντυπώσεις!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Please follow and like us: