0
(0)

Θέλεις υπέροχο δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια; Εδώ θα βρείς 5 μυστικά ομορφιάς για να τα αποκτήσεις!

1. Απολέπισε το δέρμα σου

Κάνε απολέπιση στο δέρμα σου 2-3 φορές την εβδομάδα.Η απολέπιση απομακρύνει το νεκρό δέρμα και κύτταρα και δίνει στο δέρμα σου την ευκαιρία να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να είναι πιο φρέσκο και λαμπερό. Επίσης το δέρμα σου μετά την απολέπιση απορροφάει καλύτερα τα προϊόντα ενυδάτωσης που θα χρησιμοποιήσεις μετά, έτσι θα απολαύσεις στο μέγιστο τα οφέλη απο το προϊόν που χρησιμοποιείς.

2. Ενυδάτωσε και προστάτεψε τα νύχια σου

Αν έχεις πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα νύχια, ενυδάτωσε τα χρησιμοποιόντας βαζελίνη ή μία πολύ ενυδατική κρέμα.

Μην ξεχνάς να φοράς γάντια όταν πλένεις τα πιάτα ή όταν κάνεις διάφορες δουλειές στο σπίτι που ταλαιπωρουν τα χέρια και τα νύχια σου.

Τέλος απέφυγε να χρησιμοποιείς ξεβαφτικά νυχιών που περιέχουν ασετον, καθώς ξηραίνουν και ταλαιπωρούν τα νύχια σου.

3. Απέφυγε να κάνεις πράγματα που καταστρέφουν το δέρμα σου.

Το κάπνισμα, το σολάριουμ αλλά και η υπερβολική έκθεση στον ήλιο καταστρέφουν το δέρμα. Οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να παραμείνεις φρέσκια και λαμπερή.

4. Ενυδάτωσε τα μαλλιά σου

Είτε προτιμάς τις μάσκες μαλλιών του εμπορίου, είτε τις σπιτικές μάσκες, απλά μην ξεχνάς να τις κάνεις! Χρησιμοποίησε τις τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα (αν έχεις ξηρά μαλλιά περισσότερες) και τα μαλλιά σου θα σε ευχαριστούν.

5. Καθάρισε το πρόσωπο σου

Πλύνε το πρόσωπο και το λαιμό σου με το αγαπημένο σου καθαριστικό και στην συνέχεια χρησιμοποίησε ένα τονερ προσώπου κάθε πρωί, αλλά και οπωσδήποτε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, ακόμα και αν βαριέσαι!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Please follow and like us: