3
(1)

Ενώ κάποιες γυναίκες θέλουν να περνάνε ώρες μπροστά στον καθρέφτη και να βγαίνουν πάντα περιποιημένες, με άψογα μαλλιά και μακιγιάζ, κάποιες αλλές που είτε δεν έχουν τον χρόνο ή απλά δεν τα καταφέρνουν και τόσο προτιμούν να παραμένουν φυσικές.

Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία και αναρωτιέσαι πως μπορείς να διατηρείς το φυσικό σου look αλλά ταυτόχρονα να δείχνεις λαμπερή και όμορφη χωρίς να χρειαστείς να ξοδεύεις αμέτρητο χρόνο φτιάχνοντας μαλλιά και μακιγιάζ, υπάρχει τρόπος!

Εδώ σου έχω όλα τα μυστικά για να το πετύχεις!

1.Ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες

Ακόμα και αν δεν βάλεις καθόλου μάσκαρα, χρησιμοποίησε ένα ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες, Αυτό θα ανασηκώσει τις βλεφαρίδες σου, με αποτέλεσμα το βλέμμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο και φρέσκο.

2.Bb cream με spf

Μία bb cream σου τα προσφέρει όλα, δηλαδή ενυδάτωση, προστασία και ελαφριά κάλυψη. Ότι καλύτερο δηλαδή για λαμπερό πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ.

3.Κόκκινο κραγιόν

Τις φορές που θα θέλεις ή θα χρειαστεί να βαφτείς το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις λίγη μάσκαρα και ένα κόκκινο κραγιόν. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να κλεψει τις εντυπώσεις!

4.Το κατάλληλο κούρεμα για εσένα

Ένα καλό κούρεμα που ταιριάζει στο πρόσωπο και στον τύπο των μαλλιών σου, θα δείχνει περιποιημένο και όμορφο ακόμα και χωρίς styling. Συζήτησε με τον ή την κομμώτρια σου και με την βοήθεια της κατέληξε σε κάτι που ταιριάζει σε σένα.

5.Περιποιήσου το πρόσωπο σου

Ένα καθαρό και ενυδατωμένο πρόσωπο δεν χρειάζεται και πολλά για να δείχνει όμορφο! Αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο σε αυτό το κομμάτι και θα ελισαι τέλεια!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Please follow and like us: