0
(0)

5 τρόποι να φορέσεις το λευκό μολύβι ματιών!Αν δεν έχεις ήδη στην συλλογή των καλλυντικών σου ένα λευκό μολύβι ματιών μάλλον ήρθε η ώρα να σκεφτείς να επενδύσεις σε ένα. Μπορεί να αλλάξει τελείως το μακιγιαζ σου με λίγες απλές κινήσεις. Μπορεί να κάνει το μάυρο eyeliner να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αν προσθέσεις μία λευκή γραμμή απο πάνω ή να κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα αν το τοποθετήσεις στο εσωτερικό των ματιών σου. Δες παρακάτω 5 τρόπους για να το φορέσεις!

double-eyeliner3

 

Διπλή γραμμή eyeliner: Κάνε μία γραμμή με το μαύρο eyeliner όπως θα έκανες συνήθως και στην συνέχεια κάνε μία γραμμή με το λευκό eyeliner ακριβώς πάνω απο την μαύρη. Η αντίθεση θα κάνει το αποτέλεσμα πολύ εντυπωσιακό.

header_image_How-to-use-white-eyeliner-in-your-makeup-routine-fustany-beauty-makeup-main-image

Ασπρόμαυρο cat eye: Αρχικά σχεδίασε μία cat eye γραμμή με ένα μαύρο eyeliner όπως θα έκανες συνήθως. Στην συνέχεια κάνε μία γραμμή μετο λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαροκαι τράβηξε την μέχρι το τέλος του μαύρου eyeliner. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις ένα πιο sexy look.

34551122110713259_gM9E0qB0_c

Τόνισε τις εσωτερική γωνία των ματιών σου: Αντί να χρησιμοποιήσεις την λευκή σκιά που συνηθίζεις, τόνισε το εσωτερική γωνία των ματιών σου με ένα λευό μούβι. Έτσι θα έχεις πιο έντονο αποτέλεσμα αλλά και περισσότερη διάρκεια!

whiwat

Ξεκούραστο βλέμμα: Βάζοντας λευκό μολύβι στο εσωτερικό των ματιών σου αυτόματα φαίνονται πιο φωτεινά και ξεκούραστα.

White-Eye-Liner

Σαν σκιά ματιών: Άπλωσε λευκό μολύβι σε όλο σου το βλέφαρο και κάνε blending με το δάχτυλο σου. Το ίδιο κάνε και στο κάτω σου βλέφαρο. Αν θές μπορείς να τοποθετήσεις και λίγη λευκή shimmering σκιά γιαακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Please follow and like us: