0
(0)

5 πραγματα που δεν πρέπει να κάνεις στα σγουρά μαλλιά σου!Σίγουρα  τα σγουρά μαλλιά δεν είναι εύκολη υπόθεση! Συνήθως είναι ξηρά, έχουν την τάση να φριζάρουν και μπερδεύονται εύκολα! Αν όμως ξέρεις να τα φροντίζεις και να τα περιποιήσε σωστά τότε είναι πολύ εντυπωσιακά και σέξυ! Δες παρακάτω ποιά λάθη δεν πρέπει να κάνεις για να έχεις πάντα όμορφες, ελαστικές μπούκλες που δεν φριζάρουν!

  1. Το πρώτο πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις είναι να βουρτσίζεις τα μαλλιά σου και ειδικά όταν είναι στεγνά! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σπάσεις τις τρίχεςτων μαλλιών σου και να τα φριζάρεις! Πάντα να προτιμάς μία χτένα με αραιά δόντια.
  2. Μην λούζεσαι πολύ συχνά! Τα φυσικά έλαια των μαλλιών ενυδατώνουν φυσικά την τρίχα.Με το να λούζεσαι υπερβολικά συχνά αφαιρείς αυτά τα έλαια με αποτέλεσμα τα μαλλιά σου να ξηραίνονται και να δείχνουν θαμπά!
  3. Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις  τα μαλλιά σου! Προτίμησε αντί για conditioner να χρησιμποποιείς μία μάσκα μαλλιών σε κάθε λούσιμο. Επίσης ανάμεσα στα  λουσίματα διατήρησε τα μαλλιά σου ενυδατωμένα χρησιμοποιόντας ένα leave-in conditioner! Όσο πιο ενυδατωμένα είναι τα μαλλιά σου τόσο πιο όμορφες θα δείχνουν οι μπούκλες σου.
  4. Μην τα ταλαιπωρείς με θερμαντικά εργαλεία! Απόφυγε όσο μπορείς το πιστολάκι και το σίδερο μαλλιών.Αλλά και όταν δεν μπορείς να τα αποφύγεις πάντα να τα προστατεύεις βάζοντας ένα προϊόν κατά της θερμότητας.
  5. Μην τα στεγνώεις με πετσέτα! Αντί αυτού προτίμησε ένα βαμβακερό t-shirt. Έτσι θα αποφύγεις το φριζάρισμα.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Please follow and like us: