0
(0)

3 τρόποι για να στεγνώσεις πιο γρήγορα το βερνίκι νυχιών!Μπορεί η διαδικασία του να βάφεις τα νύχια σου να είναι διασκεδαστική και το αποτέλεσμα να σου φτιάχνει την διάθεση, αλλά τι πιο βαρετό από το να περιμένεις με τις ώρες να στεγνώσει το βερνίκι και τι πιο σπαστικό από μία αδέξια κίνηση να χαλάσεις τα φρεσκοβαμμένα νύχια σου;

Και όμως υπάρχουν τρόποι να στεγνώσεις τα νύχια σου σε χρόνο ρεκόρ και να αποφύγεις όλη αυτή την βαρετή διαδικασία της αναμονής! Δες πως!

Κρύο νερό

Το κρύο νερό κάνει θαύματα! Για την ακρίβεια το παγωμένο νερό. Πριν βάψεις τα νύχια σου, ετοίμασε ένα μπολ με κρύο νερό και 3-4 παγάκια. Αφού βάψεις τα νύχια σου, περίμενε 2′ και στην συνέχεια βύθισε τα στο παγωμένο νερό για 2′-3′ και το βερνίκι θα στεγνώσει εντελώς.

Πιστολάκι μαλλιών

Ένας άλλος εύκολος τρόπος να στεγνώσεις τα νύχια σου γρήγορα είναι να χρησιμοποιήσεις το πιστολάκι μαλλιών. Αφού τα βάψεις στέγνωσε τα για λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας τον κρύο αέρα από το πιστολάκι.

Baby oil

Με λίγο baby oil μπορείς να στεγνώσεις τα νύχια σου σχεδόν αμέσως! Με ένα σταγονόμετρο ρίξε 1-2 σταγόνες baby oil στα νύχια σου. Περίμενε 1΄-2΄ και έτοιμα!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Please follow and like us: