0
(0)

Το bronzer είναι ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να αποκτήσεις ηλιοκαμένο look. Για να εξασφαλίσεις ένα λαμπερό, φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται ψεύτικο και υπερβολικό το κλειδί είναι η επιλογή της σωστής απόχρωσης.

Η επιλογή της απόχρωσης είναι προτιμότερο να γίνει στο φυσικό φώς. Επέλεξε μία απόχρωση έναν ή το πολύ δύο τόνους πιο σκούρο απο το φυσικό σου χρώμα. Απόφυγε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει ψεύτικο και πορτοκαλί.

Επέλεξε την βάση, ανοιχτόχρωμη, μεσαία ή σκούρη ανάλογα με το πόσο μαυρίζεις. Αν το δέρμα σου είναι ανοιχτό και μαυρίζει δύσκολα  επέλεξε μία ελαφριά μπρονζέ απόχρωση για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Αν έχεις σκούρο δέρμα προτίμησε μία σκούρα απόχρωση με πορτοκαλί βάση για ένα σέξυ, ηλιοκαμένο look.  Η απόχρωση πρέπει να  είναι κόντα στο χρώμα που παίρνει το δέρμα σου όταν μαυρίζει.

Προτίμησε κάποιο με πολλές αποχρώσεις για περισσότερες επιλογές χρωμάτων. Ανακάτεψε δύο ή περισσότερες αποχρώσεις ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις.

Επέλεξε την υφή του ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου. Αν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή επέλεξε κάποιο σε κρεμώδη υφή ή τζέλ, αν είναι λιπαρή προτίμησε κάποιο σε μορφή πούδρας.

Αν θέλεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα για τις πρωινές σου εμφανίσεις προτίμησε κάποιο με μάτ υφή.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Please follow and like us: