0
(0)

6Τώρα μπορείς να κάνεις την αγαπημένη σου συσκευή πραγματικά… δική σου! Δώσε χαρακτήρα και προσωπικό στυλ σε κινητά τηλέφωνα, laptops, tablets και άλλες συσκευές, προσφέροντας παράλληλα την προστασία που χρειάζονται!

macbook-skins-51

Η wrappz.gr είναι μία νέα πρόταση στην Ελλάδα, με διεθνή επιτυχία! Μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου μοναδική συσκευή που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη, αφού μπαίνοντας στο e-shop του wrappz.gr  μπορείς να δημιουργήσεις θήκες και skins βάσει της έμπνευσης σου!

blackberry_storm_cutterguide_1

Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα απο τις 3.000 φωτογραφίες του wrappz.gr ή ακόμα και να ανεβάσεις την δική σου φωτογραφία, αγαπημένη έκφραση, ότι εκφράζει την διάθεση σου για να δημιουργήσεις κάτι που δεν θα το έχει κανείς άλλος!

51

Η wrappz.gr μου έστειλε δωρεάν ένα skin και έτσι το κινητό μου μπήκε στο πνεύμα των γιορτών!

skin_

Τα skins είναι αφαιρούμενα αυτοκόλλητα προστατευτικά καλλύματα με πατενταρισμένο υλικό 3Μ τα οποία κάνουν τις συσκευές μας μοναδικές αλλά ταυτόχρονα τις προστατεύουν από τις γρατζουνιές. Μπαίνουν  και αφαιρούνται πανεύκολα!

Τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα skin δικό σου εντελώς δωρεάν, καθώς το bebeautylicious.gr σε συνεργασία με την wrappz.gr χαρίζουν σε 3 τυχερές αναγνώστριες ένα skin της αρεσκείας τους!

Για να λάβεις μέρος:

  1. Κάνε like στην σελίδα του bebeautylicious στο facebook.
  2. Κάνε share στο facebook ώστε να μάθουν και οι φίλες σου για το διαγωνισμό.
  3. Άφησε ένα σχόλιο κάτω απo αυτό το post γράφοντας και το email σου ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε  μαζί σου σε περίπτωση που είσαι μία από τις νικήτριες.
  4. Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου 2012.
  5. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στο blog στις 1 Ιανουαρίου 2013 και θα ειδοποιηθούν με email.

Καλή τύχη σε όλες!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Please follow and like us: